סטייק' כרוב בנינג'ה אובן.
סטייק' כרוב בנינג'ה אובן.
*לא בישלתי אותו לפני כן. רק חתכתי ופרסתי את הפלחים על התבנית של האובן.
הכנתי בקערה שמן זית, צ'ילי יבש גרוס וטוסקנה.
הברשתי את הפלחים של הכרוב בתערובת של השמנ"ז ואחכ מעל כל פלח שמתי נקודה אחת של סילאן שמרחתי אותה עם המברשת וזה נתן בעצם את הצבע החום ונתן קונטרה וטיפה מתיקות לצ'ילי הגרוס החריף = חייבים לנסות!
ובסוף מעל הכל פיזרתי מלח גס כי אי אפשר בלי 

* כרוב בינוני אחד שלם נכנס כולו במגש השחור של האובן.
שמתי בתוכנית אפייה על 200 מעלות ולקח 55 דקות עד שהגיע לרמה הזו של האפייה שרציתי.
אבל השתלם לחכות!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה