נתחי טונה אדומה ותפוחי אדמה+ בטטה 4.12.2021
תפוחי אדמה ובטטה
בטטה גדולה + 8 תפוחי אדמה קטנה חתוכים לקוביות קטנות (כ 1-2 סמ"ק)עם תבלינים (מגרסת מלח+תבלינים קנויה) ושמן זית.
בחרתי באיירפריי 200 מעלות ל-30 דקות. עצרתי את האפיה כבר אחרי כ 25 דקות.
היו אפויים ביתר. מעט שרופים / צרובים, אבל טעימים.
עדיף לנסות בהמשך 180 מעלות למשך 20 דקות ולהוסיף זמן אם צריך.
טונה אדומה
2 נתחי טונה אדומה בעובי של כ 1.5-2 ס"מ
תבלתי עם מלח+תבלינים לגריל (מגרסה קנויה) ושמן זיית. עיסיתי והשארתי בחוץ עד לצליה.
בחרתי איירפריי (היה כבר חם מאפיית התפוחי אדמה ובטטה) 200 מעלות ל 8 דקות.
עצרתי אחרי 6 דקות - היה כבר עשוי היטב.
כדאי להמשך - 5 דקות ב180 מעלות ולבדוק אם צריך להוסיף זמן. כדי שישאר עסיסי ולא יבש.
אפשר גם בגריל אם רוצים מאוד את הפסים של הצריבה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה