נתחי טונה אדומה ותפוחי אדמה+ בטטה 4.12.2021

 תפוחי אדמה ובטטה 

בטטה גדולה + 8 תפוחי אדמה קטנה חתוכים לקוביות קטנות (כ 1-2 סמ"ק)עם תבלינים (מגרסת מלח+תבלינים קנויה) ושמן זית.

בחרתי באיירפריי 200 מעלות ל-30 דקות.  עצרתי את האפיה כבר אחרי כ 25 דקות.

היו אפויים ביתר.  מעט שרופים / צרובים, אבל טעימים.

עדיף לנסות בהמשך 180 מעלות למשך 20 דקות ולהוסיף זמן אם צריך.


טונה אדומה

2 נתחי טונה אדומה בעובי של כ 1.5-2 ס"מ

תבלתי עם מלח+תבלינים לגריל (מגרסה קנויה) ושמן זיית.  עיסיתי והשארתי בחוץ עד לצליה.


בחרתי איירפריי (היה כבר חם מאפיית התפוחי אדמה ובטטה) 200 מעלות ל 8 דקות.

עצרתי אחרי 6 דקות - היה כבר עשוי היטב.

כדאי להמשך - 5 דקות ב180 מעלות ולבדוק אם צריך להוסיף זמן. כדי שישאר עסיסי ולא יבש.

אפשר גם בגריל אם רוצים מאוד את הפסים של הצריבה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

סטייק' כרוב בנינג'ה אובן.

מהי הדרך הטובה ביותר להכין סטייק בנינג'ה ?

שווארמה הודו במרינדה