כרעיים ללא עור

כרעיים בנינג'ה

6 כרעים מחולקים לשוקיים וירכיים ללא עור

תיבול:  פפריקה אדומה מתוקה, אבקת שום גבישי, מעט אבקת מרק בטעם עוף, תערובת בצל יבש עם שקדים וחמוציות, שמן זית.

פיזרתי את התבלינים והשמן על העוף, עיסיתי והשארתי בתבנית כחצי שעה לספיגת טעמים.

הוספתי לתבנית חצי כוס מים.

אפיתי ב bake בתבנית הגדולה.  40 דקות ב 200 מעלות.  הפכתי באמצע.

(התחלתי ב 30 דקות ונראה לא מספיק עשוי אז הוספתי עוד 10 דקות)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

סטייק' כרוב בנינג'ה אובן.

מהי הדרך הטובה ביותר להכין סטייק בנינג'ה ?

שווארמה הודו במרינדה