צ'יפס מתפוחי אדמה (לא קפוא)
פוטטיטו תפוחי אדמה, תיבול: פפריקה מלח ,תבלין גריל ושמן זית ספריי - 20 דק אייר פרי 200 מעלות, לערבב אחרי 10 דק.
חתכתי אותם גדולים
רק טרי ל20 דקות שמן זית מלח ולערבב מדי פעם הקפוא מטוגן עם שמן דקלים שזה לא בריא
20-25 על 180 airfry לשים טיפה שמן כמות סבירה של צ'יפס חתוך, ולערבב כל 5 דקות. יש כאלה שמשרים במיים רותחים רבע שעה לפני מנגבים ואז מכניסים לנינג'ה
אני אישית קילפתי תפוחי אדמה, חתכתי לצורה של ציפס שמתי בקערה עם מים קרים למשך 30 דק , אחר כך ייבשתי את הציפס על מגבת והחזרתי לקערה נקיה שמתי שמן זית וערבבתי… הפעלתי את האייר פרי 26דק בערך והכנסתי מיד שהמכשיר אמר לי להכניס אוכל ולערבב מידי פעם .. יוצא פצצה מניסיון

שימי על 210 מעלות 22 דקות ותערבבי מידי פעם
צ'יפס. תוכנית אייר פריי, 170 מעלות.
לא בישלתי לפני. מעט שמן זית ותבלין פילדפליה. בערך 15 דק' ולערבב מדי פעם
לא בישלתי לפני. מעט שמן זית ותבלין פילדפליה. בערך 15 דק' ולערבב מדי פעם
תגובות
הוסף רשומת תגובה