אומלט פטריות וגבינה אפוי בנינג'ה
מרכיבים
4 ביצים L
גבינה פטה עיזים 5% כחצי חבילה
חבילה פטריות פורטבלו קטנות טריות
בצל
תבלינים - מלח פלפל מעט אבקת מרק פטריות
מעט קווקר וזרעי צ'יה לקישוט
הכנה
במחבת טיגנתי בצל קצוץ ופטריות קצוצות. לקראת הסוף הוספתי מעט אבקת מרק פטריות
לחוד ערבבתי ביצים עם גבינת פטה
בתבנית אלומיניום בגודל שמתאים בדיוק לתבנית הפנימית הגדולה של הנינג'ה -
פיזרתי את הפטריות עם הבצל.
שפכתי עליהם את תעבורבת הביצים והגבינה
ניענעתי קלות עד שקבלתי פריסה אחידה של כל המרכיבים.
מעל פיזרתי קווקר וזרעי צ'יה.
אפיתי כ 15 דקות בתוכנית BAKE ב 180 מעלות. (עקבתי מדי פעם לראות אם מוכן )
טעים!
תגובות
הוסף רשומת תגובה